Vi serverar Gåsmiddag och Farsdag på Dragörkajen mellan 6/11-8/11

Meny

Gåsrillet / tunnbröd / gåsfett / picklad kantarell

Stekt Blodpudding / lingon / äpplesallad / dragonvinigrette ALT Kantarelltoast / parmesan / krasse

Gåsen / bakat äpple / brysselkål / rökt sidfläsk / rödkål / Madeirasky

Äpplekaka / sviskon / armagnac glass / rågbröd / brynt smör

Vegetarisk alternativ

Tunnbröd / rostad pumpa / picklad kantarell

Kantarelltoast / parmesan / krasse

Bakad rotselleri / bakat äpple / rödkål / brysselkål / sky

Äpplekaka / sviskon / armagnac glass / rågbröd / brynt smör

595kr

Öppettider

Fredag 6/11 från kl. 17.00

Lördag 7/11 från kl. 17.00

Söndag (Farsdag) 8/11 från kl. 16.00

Menyn måste förbeställas. Vid bokning uppge om det önskas vegetariskt alternativ