Allt har sin tid <3

Kära Gäster & Vänner

Efter ett par månader av tysthet kan vi nu meddela att vi valt att sälja restaurangen. Det har varit ett mycket svårt beslut med mycket velande fram och tillbaka. Men vi har nu valt att ta steget och fokusera på våra barn och vår familj.

Vi vill tacka alla som har besökt oss och som har stöttat oss under diverse kriser vi har gått igenom. Vi är evigt tacksamma för alla fina människor vi fått äran att träffa och vi har även fått vänner för livet.

Vi kan nu presentera dom nya ägarna av Restaurang Dragörkajen
Richard Vollmer ( ägare av Limhamns Bryggeri & Green Lion In ) & Andreas Svensson ( ägare av Malmö Bartenderskola )

Portarna öppnas upp igen den 1/4

Vi önskar dom all lycka till och vi säger tack för dessa 6 fantastiska åren och vi ses i vimlet

Dennis & Louise med personal