june, 2022

18jun12:0023:59Det är här du fångar upp din sommarfeeling inför stundande semester, välkommen till oss på Kajens Ölfest den 18 juni!

more

Event Details

På bästa läge där båttrafiken mellan Limhamn – Dragör en gång i tiden trafikerade bjuder vi in för att fira den svenska högsommaren som är på ingång – Välkommen till oss på Restaurang Dragörkajen!

Vi har bjudit in våra vänner Sibbarps Husbryggeri, Limhamns Bryggeri, Malmö Brewing Co, Hyllie Bryggeri, Rocket Brewing, Vismarlövs Brygghus & Perfectly Squared Brewing som kommer att servera sina absolut mest välsmakande öl hela dagen lång.

Vi på Restaurang Dragörkajen bjuder på en specialkomponerad meny dagen till ära och det som gifter sig allra bäst med öl ligger nära till hands samt en del från vår ordinarie a la carte.
Självklart finns ordinarie dryckesutbud tillgängligt precis som vanligt. Allt är som vanligt hos oss denna dag, förutom att allt är lite extra bra just idag!

Under dagen kommer vi se till att pulsen och stämningen är på topp genom att spela skön och stämningsfull musik ur högtalarna.

Vi drar igång vid lunch & trycker ut mat & dryck tills dess att solen gått ner.

Betalning för provsmak sker med polletter, där en pollett ger ett provsmak på 10-15cl.
Mat och övrig dryck beställer ni på plats.

Ni kan i förhand boka/reservera er närvaro via hemsidan. Där väljer ni om ni vill reservera ett bord i samband med att ni bekantar er med dom olika bryggerierna och tar en bit mat (obs mat ingår ej i priset) eller om ni enbart vill mingla och testa dom olika bryggerierna. Minglet garanterar ingen sittplats.

Kajens Ölfest, Glas & 5 polletter samt bordsreservation 200kr/person
Kajens Ölfest mingel, Glas & 5 polletter 150kr/person
Förköp krävs vid bokning.

Vi ses den 18 Juni!

Vi förbehåller oss rätten att ställa in evenemanget vid dåligt väder.

Time

(Saturday) 12:00 - 23:59

© Copyright - Restaurang Dragörkajen
X